Skip to the content

Håndlæsning


Kiromanti er en tolkning af hændernes fremtoning, linjerne inden i hånden, farver, markeringer, former og meget mere.

Tolkningen af hænderne kan fortælle om vores personlighed og temaer der foregår på læsningstidspunktet.

Hvad er håndlæsning?

Tolkningen af hænderne fortæller os om vores stærke sider og om vores potentielle stærke sider - altså dem som kan føles som forhindringer. Hvis vi kigger nærmere på dem og arbejder med dem, kan de hjælpe os i den rigtige retning i stedet for at spænde ben for os.

I gamle dage blev kiromanti opfattet som en spådomskunst. Det er det ikke. Håndlæsning handler ikke om at spå om fremtiden, tværtimod. Ofte handler det mere om, hvad der sker i livet lige nu og her. Hvilke temaer fylder og bekymre og forhindre os i at nå derhen, hvor vi allerhelst gerne vil nå hen?

Håndlæsningen kan vise hvilke tendenser, der ligger i den nærmeste fremtid, hvilke potentialer og evner der er værd at arbejde med og hvilke sider der kan forhindre dig i at nå dine mål.

Book tid nu

Hvorfor en håndlæsning?

Til tider spænder livet ben for os. Vi går på den forkerte livsvej – selvom vi ved bedre eller også går vi helt i stå.

Her kan håndlæsningen hjælpe dig til en bedre forståelse for hele situationen. Den kan give dig indsigt i dit liv, dine reaktioner, dine behov, dine evner, dine bevæggrunde, indflydelser fra din personlighed, indflydelser fra tidligere oplevelser og dine potentialer, så du guides i den rigtige retning og kommer på rette spor igen.Jeg tror på, du har svarene. Dine hænder kan hjælpe dig til at forstå din situation. Hvorfor reagerer du, som du gør? Hvorfor agerer du ikke som du ønsker? Jeg kan hjælpe dig til en større indsigt og rette din opmærksomhed imod de evner og ressourcer, som du indeholder så du når dine mål.

Det er vigtigt at der er tillid til og åbenhed for håndlæsningen. Jo mere afslappet og rolig du er, jo mere vil dine hænder åbne sig for mig.

Hvordan foregår en Håndlæsning?

Tillid til og åbenhed for håndlæsningen, det er vigtigt. Dine hænder åbner sig for mig, jo mere afslappet og rolig du er. Derfor starter mine håndlæsnings sessioner altid med, at vi begge skal finde os tilrette, sidde godt og være klar. 

Jeg vil starte med at gennemgå nogle informationer til dig omkring det praktiske, fx at du hjertens gerne må optage sessionen på din mobil.

Når vi er klar, starter jeg med at lave en overhåndslæsning. Her får jeg information om temaer lige nu og her. Det kan fx være på hvilke områder, du føler dig presset eller hvor der er et godt flow. Jeg får også nogle basale personlighedstræk frem her. Jeg starter altid med at tale i 3-5 min om, hvad hænderne viser mig, og det er vigtigt for mig, at du føler dig set og forstået allerede her.

Herefter vil jeg læse inde i dine hænder. Med din accept tegner jeg nogle af de linjer, tegn, billeder og energier, som bliver vist for mig, så du også kan følge med i læsningen. Vi kan sagtens tage et billede af dine hænder efterfølgende.

Ofte kan en blindtegning være en rigtig god hjælp til at finde ind til temaerne lige nu, dine stærke sider og der hvor det halter lige nu med energien.

Dine linjer

Dine linjer inde i hånden læses som de viser sig og med det de vil fortælle. Det vil sige, at jeg ikke har en bestemt rækkefølge, som jeg læser dine linjer i. Oftest starter jeg et sted, fx livslinjen, og under selve læsningen åbner dine hænder sig og fortæller det du skal vide i et naturligt flow.

Jeg afslutter håndlæsningen med at spørge, om du har fået svar på de spørgsmål, som du evt. måtte have haft inden. Sidder du med noget, som du vil spørge om? Det er vigtigt for mig, at der er en rød tråd igennem hele håndlæsningen.

Jeg kan og vil ikke love dig, at du får de svar, som du gerne vil have. Oftest tror vi, at vi har behov for specielle svar eller handlemuligheder. Men jeg ser, at de svar og informationer hænderne kommer med, svarer på dine spørgsmål, men på en anden måde, end vi oftest havde forestillet os. De svar og informationer vi får, er det vi har brug for at få at vide. Hverken mere eller mindre. Vi får ikke noget af vide, som vi ikke kan håndtere og løsningen er ikke altid, som vi regner med. Men du kommer til at gå fra håndlæsningen med en større forståelse af din situation og dine egne følelsesmæssige reaktioner. Du får en viden om, hvordan du kan ændre din situation eller en bekræftelse på, at det du gør, er det rigtige for dig.

Hvis du bor langt væk eller ikke har mulighed for at komme til min klinik, tilbyder jeg blindtegnings tolkning skriftligt eller telefonisk. Altså at du efter min guidning laver en blindtegning som du sender til mig og jeg tolker din situation ud fra denne og vejleder dig på samme måde som var det en fysisk håndlæsning.

En overbygning i terapeutisk håndlæsning

Jeg er så heldig, at jeg er en af de få, der er i gang med en overbygning til min grunduddannelse i håndlæsning, som terapeutisk håndlæser hos Sigridur Fridriksdottir Seit.

En overbygning, der spænder vidt og bredt. Den går meget dybere psykologisk og terapeutisk end en normal håndlæsning og meget mere åndeligt. En terapeutisk håndlæsning kan fx bruges til at læse om barndommen med henblik på forløsning af denne.

En helt igennem fabelagtig og glædestrålende oplevelse. Pia er utroligt indlevende og yderst kompetent. Man sidder tilbage med en følelse af at hun har kendt én hele livet. Svært at sætte de rigtige ord på, men vil mene at WAUV er meget dækkende.

Jeanette Djerbjerg