Skip to the content

Min baggrund

Jeg er født i 1975 og opvokset i København i en traditionel familie med far, mor og en storebror. Jeg har altid ønsket at blive sygeplejerske eller jordemoder, fordi jeg altid har haft et iboende behov for at hjælpe andre mennesker. Efter flere forskellige uddannelser og jobs med mennesker i alle aldre og samfundslag, kom jeg ind på jordemoderskolen og blev uddannet jordemoder i 2007. Min barndomsdrøm var gået i opfyldelse. Jeg har efterfølgende arbejdet som jordemoder i flere år - både på fødegangen og i lægepraksis. Jeg har igennem hele mit liv arbejdet tæt med mennesker. Det er her mit hjerte ligger, og her jeg mærker, at jeg lever og ånder og er den bedste udgave af mig.

Det har altid været helt naturligt for mig at lytte til min intuition og den viden jeg kunne hente frem et andet sted fra. En viden, som altid var meget dybere end forventeligt. Mange gange har jeg mødt mennesker, som jeg ikke kendte, men som jeg har haft en indsigt i, som ingen vidste hvor kom fra.

Jeg har igennem hele min opvækst og mit voksne liv haft interesse for den spirituelle verden. Jeg har altid følt mig draget af den, uden at jeg kunne sætte en finger på hvorfor. Jeg har undersøgt mange hjørner af den spirituelle verden, læst tonsvis af bøger om astrologi, clairvoyance, den åndelige verden, alt hvad jeg kunne få fat på af læsestof. Jeg har haft mange spirituelle oplevelser igennem mit liv, men har aldrig vidst, hvad jeg kunne eller skulle bruge det til. Først efter et kritisk sygdomsforløb, som blev min spirituelle opvågning, blev jeg bombarderet med beskeder og oplevelser fra den anden side. I starten gjorde det mig meget bange. Her besluttede jeg mig endeligt for at gå clairvoyancens vej. Det blev startskuddet til et fantastisk møde og sidenhen et arbejde med den spirituelle verden. Efterfølgende har jeg uddannet mig som håndlæser, som er et af de bedste redskaber, som jeg endnu har oplevet til selvindsigt og et kærligt spark bagi. Jeg har ligeledes valgt at uddanne mig til Bach-terapeut, da Bachs blomsterremedier er et fantastisk redskab til at understøtte og fremelske de gode følelser og potentialer, som jeg ser i hænderne eller ved en clairvoyance.

Du kan regne med 100 % tavshedspligt i mine sessioner.

For mig er det optimale at hjælpe det enkelte menneske til at gøre brug af deres egne fantastiske evner og potentialer til at flytte sig.

Uddannelses/erfaringsmæssig baggrund

Jeg er uddannet jordemoder og Sosu-assistent. Jeg har en clairvoyantuddannelse og en håndlæseruddannelse bag mig. Begge uddannelser er taget hos respektable undervisere inden for faget.

Ud over mine uddannelser og virke igennem årene, har jeg deltaget i mange forskellige kurser, fx: meditationskurser, kurser omhandlende sensitivitet både hos voksne og børn, coachkurser, kommunikationskurser, akupunktur til gravide og meget andet. Jeg er yderligere uddannet zumbainstruktør for både voksne og børn. Så mit repertoire spænder vidt.

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv og i alle tænkelige situationer, både individuelt og som underviser. Folk i krise, fordi de har mistet, folk i beruselse af lykke, fordi de lige er blevet forældre, ældre mennesker der kigger tilbage på et lang liv og glæder sig over alt det, de har oplevet og mennesker i krise pga. skilsmisse, tab af nærtstående, tab af eget værd, mennesker som lige er blevet forældre, men ikke kan finde den lykke alle andre taler om og mennesker som skal til at finde ud af, hvordan de vil være forældre.

Min filosofi

Jeg tror på, at vi selv har alle svarene inden i. Jeg tror på, at vi alle har adgang til en viden og en intuition, som kan fortælle os, hvilken vej der er den rigtige for os. Nogle har lettere adgang til disse svar via deres intuition end andre. Nogle har brug for et kærligt skub i den rette retning, før de tør stole på den viden og fornemmelse, som de har.

Min filosofi har derfor altid været og er stadig, at det handler om at hjælpe og støtte mennesker i den situation de står i lige nu. Det skaber opmuntring, viden, indsigt og forståelse for egen situation – så mine klienter selv kan fastholde eller ændre situationen.

For mig er den optimale hjælp at hjælpe det enkelte menneske til at gøre brug af deres fantastiske evner og potentialer til at flytte sig.

Med baggrund i Bachs filosofi om, at sjælen og legemet skal være i balance for at forhindre sygdom, så må en naturlig følge også være, at det er den enkelte der er ansvarlig for at finde ind til kernen af sig selv. Denne filosofi lægger sig så fint op ad min egen holdning til livet. Derfor er det helt naturligt for mig at arbejde med Bachs blomsterremedier, håndlæsning og clairvoyance.